Web Toolbar by Wibiya Συνελήφθη ο 31χρονος που αποκεφάλισε τον σκύλο στη Σητεία ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη ο 31χρονος που αποκεφάλισε τον σκύλο στη Σητεία

Συνελήφθη ο 31χρονος που αποκεφάλισε τον σκύλο στη Σητεία

Το αποκρουστικό θέαμα αντίκρισαν χθες οι κάτοικοι στην είσοδο του σπιτιού στο χωριό Ζήρος.
Αμέσως αναγνώρισαν ότι το ζώο, ήταν το μόλις έξι μηνών κουτάβι της ιδιοκτήτριας και κάλεσαν την γυναίκα του για να την ενημερώσουν για το έγκλημα.
Η κ.Βαγγελιώ, που υποψιάστηκε ποιος είναι ο δράστης – καθώς βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Χαλκιδική – κάλεσε στο τηλέφωνο τον άνδρα με τον οποίο έχει διαφορές και σε ανοιχτή ακρόαση παρουσία ενός μάρτυρα τον ρώτησε αν της αποκεφάλισε το ζώο.
Ο δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, παραδέχτηκε την πράξη του και την απείλησε λέγοντας της «τα ίδια θα πάθετε και εσείς!».
Η γυναίκα μαζί με τον αυτήκοο μάρτυρα πήγε και έκανε καταγγελία σε Αστυνομικό Τμήμα στην Χαλκιδική και πλέον ο εγκληματίας αναζητείται από την Αστυνομία για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ο δράστης που είναι μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης αλλά κατάγεται από το χωριό Ζήρος συνελήφθη μετά την καταγγελία στην αστυνομία που έκανε η ιδιοκτήτρια του σκύλου
 Η υπόθεση σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας εξιχνιάστηκε, σήμερα  ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη προανάκριση, που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, πράξη θανάτωσης ζώου, που διαπράχθηκε από 31χρονο ημεδαπό, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Σητείας.
Συγκεκριμένα αναφέρεται : «…σύμφωνα με καταγγελία 26χρονης ημεδαπής, ο 31χρονος χθες (14.01.2014) το πρωί, θανάτωσε ζώο (σκύλο), ιδιοκτησίας της. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο 31χρονος στο Ηράκλειο όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου.
Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου περί προστασίας ζώων καθώς και για εξύβριση και απειλή σε βάρος της 26χρονης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας».