Web Toolbar by Wibiya Δωρεάν Οδοντικοί Έλεγχοι από 80 κτηνιάτρους σε όλη την Ελλάδα! ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Δωρεάν Οδοντικοί Έλεγχοι από 80 κτηνιάτρους σε όλη την Ελλάδα!

Στα πλαίσια του Μήνα Στοματικής Φροντίδας του Pedigree® DentaStix®, θα παρέχονται φέτος το Μάιο, για πρώτη φορά, δωρεάν οδοντικοί έλεγχοι από πάνω από 70 κτηνιάτρους σε όλη την Ελλάδα. 

Από 1η εώς 31 Μαϊόυ κάθε ιδιοκτήτης σκύλου θα μπορεί να επισκέπτεται τους κτηνιάτρους αυτούς για μία δωρεάν οδοντική εξέταση και να ενημερώνεται για τη στοματική φροντίδα. 

Τα ονόματα των κτηνιάτρων που συμμετέχουν θα δημοσιευτούν στη σελίδα του Pedigree® στο Facebook: www.facebook.com /pedigree.gr και στη σελίδα www.pedigree.gr. Επίσης μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Ο Μήνας Στοματικής Φροντίδας του Pedigree® DentaStix® είναι μία εθνική εκστρατεία ενημέρωσης με σκοπό την ευαισθητοποίηση όσων αγαπούν τους σκύλους σχετικά με τη σημασία της στοματικής φροντίδας τους. 

Έρευνες δείχνουν ότι 4 στους 5 σκύλους, άνω των 3 ετών, αντιμετωπίζουν προβλήματα στα δόντια και τα ούλα. Η απώλεια της στοματική υγείας των σκύλων προκαλεί μακροπρόθεσμα όχι μόνο πόνο και ενοχλήσεις, αλλά μπορεί να επηρεάσει αρνητικά και άλλα όργανα του σώματος. 

skai.gr