Web Toolbar by Wibiya O Ομπάμα τρώει σκυλιά ενώ δηλώνει ότι "το κρέας τους είναι σκληρό στο μάσημα" ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

O Ομπάμα τρώει σκυλιά ενώ δηλώνει ότι "το κρέας τους είναι σκληρό στο μάσημα"


Ο προεκλογικός αγώνας στις ΗΠΑ έχει πάρει εντελώς τον κατήφορο. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει το σκάνδαλο που ξέσπασε επειδή έδεσε τον σκύλο του στην οροφή του αυτοκινήτου του ταξιδεύοντας στον Καναδά, ο Ρεμπουμπλικάνος υποψήφιος Μιτ Ρόμνεϊ, ...

ξέθαψε ένα σημείο στην αυτοβιογραφία του Ομπάμα που έλεγε ότι μικρός στην Ινδονησία έμαθε να τρώει κρέας σκύλου από τον πατριό του.

«Με τον Λόλο (σ.σ. Τον πατριό του) έμαθα να τρώω πράσινες πιπεριές τσίλι, κρέας σκύλου (που είναι σκληρό στο μάσημα) και ψητές ακρίδες. Εκείνος μου εξήγησε ότι ένας άντρας παίρνει την δύναμη του ζώου που τρώει. Και μου υποσχέθηκε ότι μια μέρα, σύντομα, θα μου έφερνε σπίτι ένα κομμάτι κρέας από τίγρη για να μοιραστούμε».

Αυτό το σημείο της αυτοβιογραφίας του Ομπάμα με τίτλο Dreams from My Father: A Story of Race and Inheritance,που αναφερόταν στην παιδική του ηλικία στην Ινδονησία, όπου και έμεινε από 6-10 ετών, ξέθαψε ο Ρεμπουμπλικάνος υποψήφιος πρόεδρος Μιτ Ρόμνεϊ, προκειμένου να δικαιολογήσει το δικό του «φιλοζωικό» σκάνδαλο.

Συγκεκριμένα ο Ρόμνεϊ είχε βγει και δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι το 1983, κατά την διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού από την Βοστόνη στον Καναδά, είχε δέσει το σκυλόσπιτο που είχε μέσα τον Σέιμους, το σκυλί της οικογένειας, στην οροφή του αυτοκινήτου. Μέχρι που ο τρομοκρατημένος σκύλος άρχισε να αφοδεύει σαν τρελός , γεμίζοντας το παμπρίζ και αναγκάζοντας τον Ρόμνεϊ να σταματήσει.

Πέρα από την σοβαρή διάσταση του θέματος, με τους εκπροσώπους του Ομπάμα να δηλώνουν πως οι αντίπαλοί του επιτίθενται σε ένα παιδί, υπάρχει και η πιο ανάλαφρη.

Αυτή που θέλει το τουίτερ να έχει γεμίσει με hashtag που ζητούν από τον Ομπάμα να τους δώσει συνταγές για σκύλο.

Και τον Χίτλερ να δηλώνει εξαγριωμένος, στο σχετικό viral βίντεο που ακολουθεί.


iefimerida.gr